نصف شب بازی !! ؟؟؟ اصن تو چرا بیداری این وقت شب ... بدو برو بخواب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نصف شب بازی !! ؟؟؟ اصن تو چرا بیداری این وقت شب ... بدو برو بخواب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بد خواب شدم جون تو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 7 صب مبخوسبم تا 12 ظهر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما بدو بیا با همین شکستت میدم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان کن بازی کن .. (sm118)
چه جالب(sm54) اوکی دانلود میکنم خخخخ (sm120)نقل قول:
بازی انلاینو باز نمیکنه سیستمم داغونه (sm81)نقل قول:
(sm27) برو لاکتو بزن منم فیلممو ببینم ..
نقش او در دل چه زیبا می نشست
سنگ دل آیینه ی ما می شکست ... (sm50)
نخستین آلبوم رسمی خواننده قطعه معروف «شال» پس از اخذ همه مجوزهای لازم، نیمه دوم دی ماه امسال روانه بازار موسیقی کشور میشود.
(sm98)
آهنگش یهو قطع می شه