[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود خدمت شما جناب chavoshعزیز من یه گوشی a10معمولی دارم سامسونگ و قصد دارم بفروشم و نوکیا بخرم nokia5 4 بخرم نظرتون چیه آیا خریدش پشیمونی همراه نداره؟؟گوشی خوبی هست؟مرسی از لطفتون
شیائومی بگیر نوکیا مشکل هارد و برد داره خدماتم ول معطلنقل قول:
نوشته اصلی توسط روح انگیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از لطف شما کمال تشکر
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند تا گوشی شیائومی میشه معرفی کنی بودجه هم تا 8 تومن هست مرسی.(sm10)
note 10 pro 6/128نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتونی یکم بیشتر هزینه کنی f3 6/128 منتهی این گوشی مموری نمیخوره