این مهسا مشکوکه
نمایش نسخه قابل چاپ
این مهسا مشکوکه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد (sm39)(sm142)
باز هم تکرار میکنم (sm120) زنگ بزن پشتیبانی بگو آی پی رو میخوام دستی وارد کنم ، 16 تا عدده بهت میده . این عدد ها رو باید به صورت دستی در local area وارد کنی
(sm155)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از تنوع طلبي (sm2)
تو خدا دعا کنید مشکل حل شه هفته بعد انتخاب واحد دارم یه وضعیه اصن ساعت بیست دیقه به یک بعد از ظهر کلاس 17 تا ظرفیت داره 12:59 میبینم صفر شده در صورتی انتخاب واحد یک شروع میشه(sm1)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اي داد چرا؟ (sm2)
اخه دختر قند شکن میخواد چی کار اونم از نوع مامانش(sm2)