صفاریان من جای تو بودم دیگه دست به تنظیم نمی زدم
اگه این پایینی حرف منو می خونی
نمایش نسخه قابل چاپ
صفاریان من جای تو بودم دیگه دست به تنظیم نمی زدم
اگه این پایینی حرف منو می خونی
5 دیقه دیگه
قطعه " شهرزاد " تا دقايقي ديگر منتشر خواهد شد
مردک واسه ما تایم و اینا مشخص نکن بذار بیاد وگرنه از کیون دارت میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این بچه ماچ کردنی تفم نمیدن بزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک واسه ما تایم و اینا مشخص نکن رد کن بیاد وگرنه از کیون دارت میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خواد اعلام وجود کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بزرگ وارد می شود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ رو کی میزنی امیر(sm50)
بمناسبت ٥٠ هزارتايي شدن شهرزادنامه كليپ #شهرزاد با صداي محسن چاوشي تا دقايقي ديگر در كانال منتشر خواهد شد
(sm30)
(sm2) ریدین دارین جمش میکنین ..