ولی بچه ها عوضش دیوونه عالیه .
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی بچه ها عوضش دیوونه عالیه .
(sm2) عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم فقط مرد خیابانی (sm2)
خبری از البوم این پسره امیر علی بهادری نیست معلوم نیست چی شد
همین دو صفحه قبل از شادمهر تعریف کردم چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آلبوم رضا صادقی تعریف نکردم - رضا صادقی رو دوست دارم ، آلبومش هم از نظر من هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر ابتدا بیا برو اهنگو گوش کن بعد بر ما بتازنقل قول:
اره پیش پا افتاده بود که از اروپا تا امریکا کنسرت گذاشتن وقتی حتی همه ارزشون بود بتونن تو تهران کنسرت بذارننقل قول:
(sm2) بگو اومدی با من دعوا کنی داداش بگو مشکلت چیه خودم حلش کنم برات
انصافاً آهنگ بسیار ضعیفی بود (sm132)
خدایا عمه گرامی خود را از دست طرفداران تیفوسی محسن چاوشی به تو میسپارم (sm155)