هر جا که بشه تنها بود یه روزی حسرت میشه واسه ادم حتی سربازی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جا که بشه تنها بود یه روزی حسرت میشه واسه ادم حتی سربازی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقای کارشناس خبره موسیقی دیگه چه نظری دارین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به آقا مهدی ! خوبی بلا ؟؟ باز چند وقته کل کل نکردم باهات حرفای خوب خوب نزدیم زبونت دراز شده بلبل درازی میکنی (sm2)نقل قول:
تو هم دیگه پیاز داغش رو بیشتر نکن مثلا ما که تنها بودیم چه غلطی کردیم مثلا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوونای مردمو به فنا میدن یه مشت عقده ای..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده فکر کردی چی میخوای بشی حداقل..اونم نشدین البته هیچکدوم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
تو تعصب نداری؟ تو همچین از این مو کاشته تعریف میکردی خودم شک کردم نکنه من دارم اشتباه میکنم(sm2)کاری که تو واسه این میکنی طرفدارای راجرز نمیکنن واسش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میخوام بدونم چجور رفتی قسمت سریال خارجی پیدا نکردی واقن برام سوالهنقل قول: