نه بر عکس این ترم باهاش نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بر عکس این ترم باهاش نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردا كتوني پاشون نبود دمپائي پلاستيكي به كارت مياد ؟(sm2)(sm2)
اونم وقت کم اوردم وگرنه 20 میشدم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm30)
از فرط خوشحالی اصلا نفهمیدم غلط نوشته
سه جفت بدی بسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو دیگه penhold هم تگ کن که حتما ببینه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دیگه زیادی خوشی زده زیر دلش ....نقل قول:
دارم فکر میکنم تو تمام زندگیم تا حالا یک شاخه گل واسه کسی نگرفتم.تو راز بقا یک شامپانزه نشون میداد واسه ماده گل کنده بود . یعنی از اونم کمترم ... حالا میگی خوشی ؟؟؟ فلان ؟؟؟ گرفتی ما رو ؟؟؟
هییییییس ... لو نده ... یه وقت مینا میبینه میفهمه فیلمش کردیمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ببین چه استاد لارجی دارم
اینه پگاه(sm2)
منظورم این بود که اگه خونه ـشون انقد محکم ساخته شده باشه که جای فونداسیون، فوندانسیون داشته باشه بازم سوراخش میکنم (sm2)نقل قول: