نکبت اینقدر نیومدی 2 گیگم سوخت(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نکبت اینقدر نیومدی 2 گیگم سوخت(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو بعید بود منتظر نظر صاحب ایرانی بمونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا.. رفتم بیرون اومدم دیدم ساعتش تموم شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا اخه الیاس گفته بود خوبه... میخواستم ببینم یکی دیگه هم دیده یا نه... الیاس اخه بعضی وقتا چیزایی که معرفی میکنه عالیه .. ی وقتاییم میشه قضیه سامی بیگی(sm2)
خوب شد نگرفتی ، حیف از حجم رایگان که واسه این زیر ۱۳ سال پسند خرج بشه
دیگه میگرفتمم احتمالا 2 سال میکشید ببینم(sm2)
این مستند ایکسونامی رو دیدم ، یه شک هایی داشتم بابت لک لک ها و بچه به خونه آوردنشون ، بعد از دیدن مستند کلا یقین پیدا کردم س...ک...س هیچ ارتباطی با بچه دار شدن نداره و لک لک ها در نبرد با بقیه پرنده ها موفق میشن بچه رو به اذن پروردگار تو آغوش امن خانواده بکارن ، همجنسگراها هم عامل شیوع همه ی سرطان ها در دنیا هستند ، و در آخر از زبان یک پ..ورن استار شنیدم که باید از دستورات پروردگار اطاعت کرد ...
ایالت متحده آمریکا هم در اصل ایالت متحده همجنس گرا ها تشریف دارد
الان اکبر بیوتی میاد جوابتو میده(sm2)
سالن زیباییِ اکبر(sm2)
(sm2)
منم داشتم ایکسونامی میدیدم ..
ببین تو مشهد چه خبره که کلی طلبیده و نطلبیده رفته بودن واسه تماشای این کمدی موزیکال
سینجول داشت فیلمای اصلی اون بازیگر ایکسونامی رو میدید(sm2)
طرف 20 ساله بازنشسته کرده خودش رو
جدا پ..ورن استار ها بازنشسته میشن ، ولی بازیگرا و فوتبالیست های ایرانی تا لحظه ی مرگ ادامه میدن
بازنشت بشه.. فیلماش که هست(sm2)اون احسان هنوز میشینه جرمی میبینه(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
ساره بیات در خوشبینانه ترین حالت باید نقش یه مادر سرپرست خانوار رو بازی کنه که داره سه جا کار می کنه تا پول درمان مریصی بچه شو جور کنه ؛ ولی خب من ترانه 15 سال دارم و دختری با کفش های کتانی رو ترجیه میده
ولی به چشم پ..ورن استار پسندی ، خوب خواهری داره ساره بیات ...
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هیاهوی شهر گم میشم ،
عشقمونو ندید میگیرن
بعد از این قصه دیگه با هرکس ،
دست میدم رسید میگیرم ...(sm172)(sm27)
همه خوشدل آنکه مطرب بزند به تار چنگی
من از این خوشم که چنگی بزنم به تار مویی.. (sm50)
عالی(sm51)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چندتا فیلم از سریال پایتخت اومده ..
دموی پروژه Feather Http یک API سبک برای اپلیکیشنهای ASP.NET Core فعلا نسخه Alpha ارائهشده (دریافت ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])) ..
پیادهسازی در پروژهها و ابزارهای مختلف مثل :
HelloWorld
Controllers
gRPC
SignalR
Carter
Autofac
Yaml Config
Serilog
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
الله مزار (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
پشمم فر خورد اینو دیدم ..
گرگ دهن آلوده یوسف ندریده.. (sm172)(sm50)
زنه هم اشناست؟نقل قول:
(sm50)
خیلیا دارن با عقل و خرد حال می کنند من نمی تونم چرا ؟! (sm178)
گنجشک پریده
چنگ
قمارباز
عقل و خرد
اینا بهترینهای آلبومن
(sm172)
(sm50)
من ندانستم هم کم کم داره خودشو نشون میده
نمیدونم این شه خاصیتیه این گو داره میگیره هرشی میره ژولو ..
رضا یزدانی همون ترکی که بر اول خوشم اومد پلی کردم آبمو میخواد بیاره نه خوشم اومد ..