(sm2)
كنسرت فريمان مشهد كه قرار بود فردا برگزار بشه. به دستور دادستان مشهد لغو شد. تا انسانهاى منحرفى مثل من و امثال من
جوانهاى اون شهرو به گمراهى و ابتذال نكشونن. من از طرف خودم و همكارام از دادستان مشهد تشكر ميكنم. شايد توبه كمى از گناهمان كاست
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
كنسرت فريمان مشهد كه قرار بود فردا برگزار بشه. به دستور دادستان مشهد لغو شد. تا انسانهاى منحرفى مثل من و امثال من
جوانهاى اون شهرو به گمراهى و ابتذال نكشونن. من از طرف خودم و همكارام از دادستان مشهد تشكر ميكنم. شايد توبه كمى از گناهمان كاست
مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هست دیگه
مگه همه لینکای دلرا درسته - ی ماه نشده کل لینکاش میپره
دلرا خیلی خوبه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
هر روز پیش چشم برادرها
خود را درون چاه می اندازم (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
تبلیغ نکن آقا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
شباهت ... (sm118)