پس باید پیکه رو به خاطر شکیرا میخرید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس باید پیکه رو به خاطر شکیرا میخرید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm2)..من و تو رو اونجا راه نمیدن عزیزمنقل قول:
منو امام رضا هم نمیطلبه برم سرزمین موج های ابی چه برسه امریکا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم خیلی بده(sm74)(sm86)نتم مشکل داره شهریه دانشگاه 15 % زیاد شده این هفته هم انتخاب واحد دارم(sm74)
واقعا نمیدونم پس فردا چطور میخوام تو این جامعه زنگی کنم از الان دارم خودمو آماده میکنم برا یه زندگی سخت و سگی با این وضعی که مسئولین درست کردن(sm74)
عصری داشتم خط ویژه رو میدیم جدی جدی گریم گرفت کسی که دیده میدونه برا چی میگم وضع خیلیا الان این طوریه
میام جوک مک بخونم به جا خنده به جوک میرم تو فکرش اصلا دیگه به دید خنده نمیتونم بهشون نیگا کنم(sm54)
یه روز خوب میاد با اومدن یه نفر(sm127)
همه چی درس میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوشم(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی یه روز صبح شه ... غصه نخور (sm10)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]