اینم وسطش صداهای عژیب قریب میده زنه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم وسطش صداهای عژیب قریب میده زنه ..
خستم بدون تو مثل یه اسب نر ،
که صبح تا غـروب هی بار میکشه ... (sm50)
هانی ، تجزبه ثابت کرده به هر کی گرایش می کنی طرف به فنا میره ...
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سیتی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ز تو تر کنم گلویی
میخوابیم ..
به غیر برسلطان چنگ و قندمنی بقیه فاجغه بودن یه موزیک درست حسابی مثل ژاکت نداشت
زاهد افتضاح بود بابا کلاسیک نخون مگه نامجویی اخه نامجو سواد موسیقی سنتی کلاسیک داره تو برو پاپ راک سافت راک بخون مثل پارو
(sm50)
سسکی ترین قطعات آلبوم به ترتیب:
03 Bare Soltan
02 Ghonjeshke Parideh
04 Chang
06 Aghlo Kherad
05 Ghomar Baz
(sm132)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)دیگه بعیده از دست بدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا باز باید بازی کنه(sm70)
من هنوزم شروع قماربازو از همه بیشتر دوست دارم.. هرچن به قول علیرضا هرچی جلو رفت گند زد ولی شروعش عالیه
ارزشمند است کلا آلبوم بی نام از لحاظ هنری و ادبی تو جامعه ای که کارهیت و آهنگ سال (حالیم نیست یالا پاشو بیا پیش من والا اون نازو کرشمه رو ببینم) تشریف داره ..
چنگی به دل من نزد ، عمیقا ضعیف می بینمش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که خیلی کار کرده و وقت گذاشته براش ، شخصا بهترین کار می دونمش ...
یاهانبخش گل زد(sm118)(sm120)
فکر کنم کلا از وقتی رفته انگلیس سر هم جمع دقایقی که تو بازی بوده به 120 نمی رسه ...
ببین چقدر لیگ هلند تخیلی ست
قسمت دوم حرفت که کاملا درسته لیگ هلند خیلی تخیلیه... ولی قسمت اول حرفت.. پارسال زیاد بازی کرد... امسال این مربیه بازیش نداد اصلا زیر 60 دقیقه احتمالا تو لیگ بازی کرده ی بازی تو اتحادیه اگه اشتباه نکنم
میلاد فیلم اپارتمان مال سال 1960 رو دیدی؟ چطور بود
حالا یه نیم ساعت اینور اونور کتونی هاش رو خراب نمی کنه (sm120)
پسر طلایی هلند الان تو لیون هم نمی دونه خودش رو نشون بده
آقای گلش که جهانبخش بوده الان کلا بازی نمی کنه
فقط هم جهانبخش و دیبای هم نبودن اکثر اونایی که لیگ هلند می درخشید ، تو بقیه لیگ ها خاموش به حساب میومدن
فکر نکنم زیاد ارتباط بگیری باهاش ، ولی فوق العاده خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کند پیش میره ، خسته میشی از تماشا کردنش
اخه پارسال اکثرا فیکس بود که همشم وینگ بود .. شبیه تیم کیروش بیشتر دفاع بود... امسال کلا بازیش ندادن
اره درخشش تو لیگ هلند دلیل خوب بودن نیست(sm120)
من کلا فیلم سیاه سفید باشه نمیتونم ببینم دیگه ی جا خوندم خیلی ازش تعریف کرد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره من کلا با فیلمای کند و درام زیاد حال نمیکنم حالا تک و توکم توش خوشم میاد(sm25)(sm120)
High Rise 2015نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین اگه ندیدی ، جالب میشه برات ...
یه برنامه معرفی کنید لطقا اگه سراغ دارید که تگ بزنه رو آهنگ آنلاین و اتوماتیک ...
دمم با جان برآید چون ،
یه یک همدم نمی بینم ... (sm172)(sm27)
منظورت اینه دانلود که میکنی همونجا تگ بزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوب نیست؟
من راضی نبودم اتاق من باید منتشر بشه به من ربطی نداره
اندروید می خوام ...نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی پروزه کار با فریمورک جذاب Carter در ASP.NET Core 3.1 ..
InMemory Database
FluentValidation
OpenAPI / Swagger
Endpoint Routing
ExceptionHandler middleware
ResponseNegotiator
DI automatically Register
مشاهده سورس ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
آلبوم محسن خوب بود مرسی
اره خوب بود وی ماکت بود
دوستان قیمت آلبوم پک معمولیش تو بازار چنده ؟
دیجی گذاشته پک مقوایی 40 تومن (sm77)
اللهم اشفع کل الکصاخیل
باس چوب بکنم تو کیونش تا خفه شه ..
چه شود که کام جوید ز لب تو کامجویی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تموم شدست (sm120) سیتی باید سهمیه رو از دست ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]