نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
سادیسم - الان من اسمی از یزدانی بردم حرفی از یزدانی زدم - یزدانی واسه من خیلی بهتر از این مرده های متحرکی که یه زمانی بزرگ بودن تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهر تو آتیشمه (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی جونت سرش جای دیگه گرمه ..
الان خواننده ها به فکر خودشونن بیشتر تا مردم ..
این آقا الان داره خودشو برا جام رمضان آماده میکنه بره فوتبال بازی کنه ..
سیاوشی قمیشی خستگیا(sm50)
نقل قول:
به همین سادگیا نی ..(sm21)
(sm2) شب میخوام حمله کنم بهش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوسش دارمنقل قول:
هر کاری هم میخواد بکنه هر جایی هم که میخواد بره مگه باید بابت کاراش به من یا به هر کس دیگه ای جواب پس بده
این بار اولش نیس که بفوکونش ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که 2 تا آلبوم داده 4 تا ترک خوب به زور از توش در اومده ..