-
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]طرف صحبتم طرفداراي محسن چاوشيه : اگه زير مطالب نامربوط به محسن از آلبوم يا اخبار مربوط به محسن از من سوالي پرسيده بشه ، كامنت رو حذف ميكنم و شخص رو هم بلاك ميكنم. اينجا كانال شخصي منه نه كانال اخبار موسيقي!
اگه هم خبري از كاري گذاشته بشه در حدي كه بايد ، توضيح و زمان انتشارش رو ميگم.
لطفا توي دايركت هم از من نپرسيد...
(sm2)
-
اشترم این کیفیت استیج با توجه به حجمش زیاد جالب نیس یوتیوب نداره بزنی
-
یادی کنیم از کمپانی پشم زنی جیمز ون و همکاران (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
(sm2)همون شعار قدیمی هر چی اسکله پا میشه میره خارج
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
(sm70)
-
(sm19)از این خوشم اومد کاملا سیوکسی از المان
-
بازیگر نقش «شهرزاد» ۳۲ ساله شد ترانه علیدوستی که این روزها با نقش «شهرزاد» در تلویزیونهای خانگی میدرخشد ۳۲ ساله شد.
ترانه علیدوستی درخشش در کارهای سینمایی را از تجربیات اول و با بازی در فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» به کارگردانی رسول صدرعاملی آغاز کرد.
او برای بازی متاثر کنندهاش در این فیلم جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن بیستمین دوره جشنواره فجر را نصیب خویش کرد.
-
ترانه علیدوستی این روزها بازیگر نقش مشهور «شهرزاد» است. داستان دختری جوان و دانشجوی رشته پزشکی که زندگیاش پس از تحولات کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ متحول میشود.
این سریال در شبکه نمایش خانگی پخش میشود و ترانه علیدوستی تاکنون در هیچ سریال تلویزیونی بازی نکرده است.
او سال ۱۳۹۰ درباره بازیگری در تلویزیون اظهار نظر کرد و درباره این عدم حضور گفت: «من در تلویزیون بازی نمیکنم.
۱۲ سال هم هست که بازی نمیکنم. چون معتقدم یک خیانت فرهنگی است. قبلاً هم گفتهام. انتخاب کردهام. حتی سریالهای سطح بالاتر ما نهایتاً دستخوش یک جهت گیری بیموردی در پخش میشوند.
من کسانی را که در تلویزیون کار میکنند قضاوت نمیکنم ولی مردم حق دارند قضاوت کنند. ما در این جایگاه قرار داریم که قضاوت شویم.»
-
-
میلانا دختر ۲۱ساله اهل کشور صِربستان، از چند هفته پیش با پول کم (فقط دو یورو) سفر خود را به دور دنیا شروع کرد
تا در شهرهای مختلف جهان پیام دوستی و مهربانی را تبلیغ کند؛ میلانا با گریم صورت خود بشکل دلقک و انجام نمایش پانتومیم خیابانی در شهرهای مختلف جهان، پول جهانگردیش را درمیآورد؛
این دختر ۲۱ ساله صِرب بعد از حضور در ۲۱کشور جهان، امروز سهشنبه وارد ایران و شهر شیراز شد و شیرازیها را سرگرم کرد.