نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم شرایط تفریح نداریم . برای من که فرقی نمیکنه . عید هم مثل عید های سال های گذشته
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم شرایط تفریح نداریم . برای من که فرقی نمیکنه . عید هم مثل عید های سال های گذشته
دل من از فرصت هایی که از دست رفت میگیره.
آره همون و فرصت هایی هم که بیهوده در آینده میگذره یعنی به جایی رسیدیم که آینده هم چیزی به جز روزای تکراری برامون نیست
امروز چند ساعت رفتم پارک دیدم شلوغ بود چشمم دنبال خانواده ها بود که باهم خوش بودن و بازی می کردن (sm81)
من که خانواده ای ندارم (sm50)
خانواده زمانی معنی پیدا میکنه که کانون گرمی داشته باشه . محبت باشه
هر وقت حریم ها و حرمت ها و احترام بین اعضا خانواده خورد نشد و از خط قرمزها عبور نکرد میشه به داشتن خانواده امیدوار بود
(sm172)
(sm50)
(sm50)
همیشه تو فکر اینم که تورو ،
من در آینده کجا می بینم ... (sm50)
غریبه به کی میگن :
غریبه این نیست که کسی مال یک شهر دیگه ای باشه.
غریبه کسی که گذشت نداشته باشه . برای تو قدمی بر ندارد و دلسوز نباشه غریبه هست
(sm50)
مرا به خلوت ابعاد زندگی ببرید ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید ، من یه دی وی دی یِ 9 ازش دارم . . .
رامی گذاشته بود قبلاً . . .
یه شرکت روسی منتشرش کرده . . .
این حجم و عکس منوش . . .
اگه تو همین رو داری آپ کن . . .
اگه دی وی دی یِ 5 داری ، آپ نکن ، من بعدا آپ می کنم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیداً توصیه می شن . . . (sm50)
منتظر نسخه ی با کیفیت عالی نباشین ، بعید می دونم گیر بیان . . . (sm50)
فیلم اسرارِ گنجِ درّه ی جنّی 1353 ، خیلی خیلی مهمه . . . (sm50)
(sm173)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلیل . . . (sm77) (sm50)(sm77)
فیلم تابو ی تهران شاید چند وقت دیگه با کیفیتش گیر بیاد . . .
البته سایتای دانلود فیلم ایرانی شخم نمی کنن هم چنین فیلمایی رو برای دانلود بذارن . . .
امّا در مورد فیلم اسرار گنج درّه ی جنّی حرفت عجیبه !
فیلمایی که باعث شدن به این بد بختی بیوفتیم !
سوال اول : تو این فیلم رو قبلاً دیدی !؟
سوال دوم : چه طور ممکنه یه فیلم یا آهنگ خاص ما رو به این بد بختی بندازه !؟
سوال سوم : یعنی تو نظرت اینه که ، امثال داریوش اقبالی یا ابراهیم گلستان یا صد ها
آرتیست معترض به وضع جامعه ی ایران ، قبل از سال 1357 ، مقصّر وضعیت حال حاضر ایران هستن !؟
(sm50)
چ برگردونی زد کریس (sm25)
(sm50)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ثانیه طول کشید تا همه بتونن هضم کنن که اون برگردون گل شده
اصلا برگردونش باور نکردنی بود
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رها کنید در این حس لعنتی ما را ...(sm50)
طرف دلتنگ، همیشه ما بودیم ...
غم آخرت باشه(sm50)
خدا رحمت کنه پدرتو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاول دوروف برنامه نویس روسیه ای تلگرام .
در نسخه های بعد قابلیت جدیدی به تلگرام اضافه شده بنام بلاک چین (block chain) که هیچ مخابرات isp به هیچ عنوان قادر به ف.ی.ل.ت.ر نیست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اگر گزینه بلاک چین فعال کنید به هیچ عنوان ف.ی.ل.ت.ر نمیشه .
(sm50)
(sm50)
درحین ف.ی.ل.ت.رینگ تلگرام
به دیالوگ ماندگار فیلم «مارمولک» کمال تبریزی، توییت کرد: به تعداد کاربران فضای مجازی، راه هست برای اتصال به اینترنت!(sm2)
یاد باد آنکه زِ ما ،
وقتِ سفر یاد نکرد
به وداعی دل غمدیده ی ما ،
شاد نکرد ... (sm172)
چون دلارام میزند شمشیر ،
سر ببازیم و رخ نگردانیم ... (sm172)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)