من یه روانی ام ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه روانی ام ... (sm50)
که اشتباه گرفت ... (sm50)
با خونهی خودش ،
دیوونه خونه رو ... (sm172)
شقد آهنگ اومد ..
محسن چاوشی در آلبوم جدیدش مانند مسافری در زمان به ادبیات کهن ایران سرک می کشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد عسکری (ترانه سرا) : محسن چاوشی بدون حاشیه فقط به هنرش می پردازد
حامی به نظر ژالب میزنه ..
.
من شما را خیلی دوست دارم آقای چاوشی.
من نه با صدای شما، که با وقارِ شما، نه با اندوهِ بی پایانِ ترانه های شما، که با حزنِ بی پایانِ عمقِ نگاه شما_حتی در بی کیفیت ترین عکسهایتان_ ارتباط برقرار میکنم!
من نه از شما بت می سازم، که بتپرستی سالیان درازی است که منسوخ شدهاست،
اما انقدر دوستتان دارم که اگر بخواهم آن را به تصویر بکشم، ترسم که انگِ بتپرستی بزنندم!
آقای چاوشی
من با صدای شما زندگی کردهام
سیگارها دود کردهام
اشک ها ریختهام
با صدای شما لب زدهام
بغض کردهام
فریاد زدهام
با صدای شما چه جاده ها که بی اختیار طی شد...
با صدای شما چه زمان هایی که بی اختیار گذشت...
با صدای شما....
راستش را بخواهید،
بارها اشعار را نفهمیدم و با کمکِ چندهزار بار بازپخش، فهمیدمشان! (البته به زعمِ خودم)
کار به حاشیه های پشت سرِ شما ندارم، که حاشیه ها جایگاهشان همانجاست!
پشتِ سرِ شما!
اینکه در این حوضِ بدونِ ماهی :) کنسرتی نمیگذارید، بیش از پیش شما را برای من محبوب تر و مجهول تر کردهاست!
من نه فقط عاشق صدای شما که عاشقِ شخصیتِ مجهول شما هستم!
من از این جهلم، از این غیرقابل دسترس بودنتان،
احساس غیرقابل بیانی دارم :)
.
انقدر واژه ها در ذهنم درحال رژه رفتناند که میخواهم فرشی ببافمشان و بیاندازم زیر پای شما،
نمیدانم از کجا،
کدام مفهوم،
کدام آلبوم،
کدام شعر،
کدام حسم را بیان کنم ...!
.
آقای چاوشی، شما خاطرهانگیزترین نوستالژیِ نسلِ دیروز و خوشکامترینِ نسلِ امروز و ماندگارترینِ نسلهای فردایید.
شُعرای کهنِ پارسی، اگرچه منت نهادند و زیباترین شعرها را برایمان به یادگار گذاشتند، اما شکی نیست؛ اگر رستاخیزی در میان باشد،
خیلی هایشان دِینِ نپرداخته نزد شما خواهند داشت!
.
پ.ن: [محاوره] من شما رو به صدها دلیل دوست دارم آقای چاوشی، که [صدا، ترانه ها و شعرهای شما] فقط یکی از اون دلایله!
.
.
خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
بنماند هیچش الا هـــوس قمــــار دیگر
کی هست این قاف ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین نقد رو دادی داداش افریننقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عالی بود من هض کردم
در تاریکی نشسته ام ...(sm172)
همین
و مرگ ... (sm172)
تلرگام این شه گوخوریایی کرده رو ویدیو آپدیت ژدید ..
(sm50)
(sm50)
چقدر قشنگه چنگ و گنجشکگ پریده(sm50)
همه خوشدل این که مطرب، بزند به تار چنگی…
من از آن خوشم که چنگی؛ بزنم به تار مویی!(sm50)
رضا یزدانی وکال این البومشو گند زده کلا
اصلا صداش در نمیاد
محمد خرمی نژاد میکس و مستر (sm178)
فصیح الزمان هاردکور باز بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم اصلیو بدین اینا ماکتن با تنظیم اصلی بدین
عین خودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ چطوری؟(sm19)
از کیون شادی امسال تیمت سر جدوله(sm120)
Tell it to the bees
اهل دلاش از دست ندن
بعد از چندین بار گوش دادن باید بگم که متاسفانه آلبوم به جز چند بیت از کل آلبوم چیز خاصی نداشت
همه میدونن ولی نمیخوان قبول کنن...تعصب بی جا
عکستو چنج کن لطفا دموده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mcgrady [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)(sm209)
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی(sm19)هنوز مغازه رو داری؟
اره شدیدا حال میده(sm120)
حسین دانلود کن باحاله (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Maleficent
Doctor.Sleep
اینکه خوراکش دری وری خوندنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد(sm19)
دهنش سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم با عکس های قدیمیش و هم با آهنگ های قدیمیش بیشتر حال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صدای دختره خوشم اومد (sm128)
میگه خانوادتا رقاصی (sm2)
واسه مهمونی و پارتی بد نیست (sm120)
دهنت سرویس (sm2) چه روزگاری بود ... (sm120) اولش وی اچ اس و بعدش سی دی ... (sm120) در انفوان شهوت (sm2)نقل قول:
واکنش ها به آلبوم چطور بوده ؟
من که همیشه گفتم نمیشه بیشتر از این انتظار داشت ... تهش همینه ... نه ایده جدید نه خلاقیت هیچی به هیچی ...
دهه نود برای جسد نیمه جان موسیقی دهه ی آلبوم ها و آهنگ های یک بار مصرف بود !!! جوری که عمر آلبوم و آهنگ به یک ماه نمی رسید !! ... نمیشد بیش از یکبار گوش بدی ... برای من که اینطوری بود ... جالبه هنوز آهنگ نیومده طرفدارای خواننده منتظرن آهنگ جدید بودن !!!
دهه 400 که بدتره ... دهه مرگ موسیقی لس آنجلسی و بازنشستگی بزرگان ... سال به سال به پایان نزدیک میشیم ...