من این قسمت فیلمو نفهمیدم طناز گفت مامانش فروختش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من این قسمت فیلمو نفهمیدم طناز گفت مامانش فروختش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یزد وسط 4 راه ماشین خاموش شد ..باطریش به فاک رفت ..تنها بودم ..یعنی یه نفر واینساد بگه کمکد کنم ..دهنم سرویش تو ترافیک اس دی رو بردم کنار خیابون ..به خودم قول دادم هر وقت کسی ماشینش خراب شده باشه برم کمکش ..خیلی حس بدی بود
الان البوم رو بیپه بزن صدای گرمی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
79 هم زد کامینگ سونشو بیپ (sm120)
ننه ش اون کاره بوده...که یه سری یارو میاد می بینه ننه هه نیس می ره سراغ طنازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اینقد بی ربط نبود با اینکه دیدم باورم نشد ! بعد میگن سینما فلان بهمان اخه این داستان چه ربطی داشت به این موضوعنقل قول:
چرا یه خانواده پولدار زنه اونجور باشه نمیدونم کی گفته باید همیشه تو فیلمنامه های ایرانی یه هرزگی باشه مثلا اینجور میخوان بگن ما با تی وی فرق داریم
این فصل دو افسار گسیخته رو چرا نمیزنن این پلانها زده تگ تخمی کیفیت معمولی
(sm81)این اجرا رو رو استیج زنده بخونه با صدابرداری حرفه ای (sm1)
لعنتی باید همینطور ترجیع بندو ادامه میداد تازه میری تو فاز تموم میشه (sm178)
اره ترجیع بند باید یکی دوبار دیگه هم تکرار میکرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط درگیر لحن محسن هستم (sm50)
الی صدف جونم یه عکس گذاشته (sm19)فدای اون هیکلت بشه هزار پا منبری(sm120)