مهندسی شیمی زمان من که می گفتن اصلا نرو
دختر عمه نن مهندسی شیمی شریف برای20سال پیش
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندسی شیمی زمان من که می گفتن اصلا نرو
دختر عمه نن مهندسی شیمی شریف برای20سال پیش
خوب ناراضی هستی؟ کلا به درد هم پسر هم دختر نمیخوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برق شامل همه نو رشت ها تقریبا هست.. از کامپیوتر تا کمی مکانیک و نوع مدیریت و سخت افزار ها و نرم افزار ها و رشته هایی چون فیزیک کوانتوم و فیزیک الکترونیک و حتی پردازش و تحلیل و تا وقتی هم وارد نشوی خبر ازش ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به بازار کار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرایش در مهندسی شیمی ، فقط حرفه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوست دارم برم کامپیوتر شدیدا علاقه دارم فقط بزنم کامپیوتر درسته؟
نمیشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا اشباع شده همه استخدامی بانکا مهندسی صنایع می خواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن سخت ترین رشته بین مهندسی ها مهندسی شیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم بیچاره شدم تا پایان نامه ارشد دادم
10 کیلو وزن کم کردم (sm25)
بله ناراضی هستم مکانیک کلا این جوریه ارشدشو گرفتی بعدش باید پاشی بری تهران با 500 تومن الی 800 تومن کار بگیری اونم از کله صبح تا بوق شب کار کنی بلکه تا 1200 برسه نصفشو بدی کرایه خونه نصف بقیشو بخوری پس انداز کنی تا اینکه یه مسیری این وسط باز بشه برای دزدینقل قول: