20 تومن؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
20 تومن؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر سامی واست ارزش داره؟ (sm77)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای قیمتو ببری بالا(sm89)نقل قول:
30 تومن آخرش(sm98)
متولد 70....هم این هم احمدوند
یه کاره عضو شدی همینو بگی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_ka [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (32 کاربران و 72 مهمان ها) daniyal، alinafas، alirustaei1، amirsarab، amirssst، armin، ballspiel، dvilla1992، ehsan1361+، hadi007، hossein007، HR_7، kamyab، kamy_12، Legend، m.aminreza025، mehdi_ka، mehrabaction، meysam3، MOh@MM@d، mortezi212، musicbaran2mohsen، neo_mehdi، nimamusic، pangabi، Peyman، pirana+، Rasoulh111، SAB3R، salto، shahin-ronaldo+
نه والا...من 6 7ساله میام باران اما قبلا ی بار عضو شدم اجازه نمیداد تو انجمن نظر بزارم...الان یه بار دیگه عضو شدم مشکل حل شد گفتم بزار بگم هفتادیه فک نکنن زیادی بچه ست (sm2)(sm2)(sm2)
من نمیدونم چرا ترک خیال که انقدر خوب بود رو قبل از البوم پخش کرد و تو البوم نذاشته....ترانه ش خیلی خوبه(sm77)
امیر چرا در صد نظر سنجی این طوریه؟(sm77)
راست میگه چرا اینجوریه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]