داداش دست درد نکنه خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط erfajjj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش دست درد نکنه خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط erfajjj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این برنامه کتاب های گرون و مهم رو هم یه بزرگواری اوکی کنه مخصوصا کتابهای دانشگاهی
اینم در راستای ارتقای سطح سرانه مطاله کشور (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
stok جان اقا اگه ميشه اين برنامه بزار . خيلي ها درخواست دارن . برنامه فوق العاديه البته اگه امكانش هست .
wصفحات بعدیش گذاشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط soltanghalb13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نرم افزار های این سایت رو اگر بتونی بزاری ممنون میشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اين عاليه اگه بتوني بزاري تركوندي ها !نقل قول:
نوشته اصلی توسط akila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بذارین :
استوک جان واسمون ی کاری بکن جون دادا دارم بدبخت میشم استادمون بیچارم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alihatami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکسازی و حل کامل مشکلات ویروس های جدید اندرویدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrantelikani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Monkey test و Time service
این آموزش کوچکترین نیازی به فلش و مراحل پیچیده نداردو فقط نیازمند به روت است.– این روش 100% قطعی و برای اولین بار در تمام دنیا توسط سایت برترین های اندروید ارائه می شود.
چرا که بر روی 30 گوشی و تبلت اندرویدی در طی 1 ماه تست و کاملا عملی و نتیجه بخش بوده است.با ضمانت 100% پاکسازی ویروس ها + راه حل قطعی عدم ویروسی شدن مجدد شما به این ویروس ها به صورت تضمینی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نشانه های مبتلا شدن گوشی اندرویدی شما به این ویروس ها :
- روشن و خاموش شدن خودکار وایرلس و اینترنت موبایل
- نصب انواع و اقسام نرم افزارهای ناخواسته و بدون دخالت شما بر روی گوشی اندرویدی تان و یا نمایش تبلیغات بسیار آزاردهنده در تمام منوهای گوشی
- کند شدن بسیار عجیب و یا حتی لود و بالا آمدن بسیار کند سیستم عامل گوشی اندرویدی شما ( بعضا حتی تا 5 دقیقه! )
- دسترسی گرفتن هرگونه آیکون یا نرم افزار عجیب در بخش Device Administartors
مسیر این بخش :Settings /Security /Device Administartorsتصویری از یک گوشی آلوده به ویروس Monekey Test و Time Service :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]وجود نامی از این ویروس در لیست برنامه ها[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]وجود فایل هایی با نامproviderCertificate.apk یا cameraupdate.apk یا ikeyboardدر لیست برنامه های گوشی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قیمت: 29,000 تومان
گوشی باید روت باشه برنامه نصب کنید و دسترسی super userMonkey test و Time service
بهش بدید
فقط
رو پیدا کنید و unistallکنید به بقیه برنامه ها کاری نداشته باشید
به همین خوشمزگی 29000 تومن هم بذارید جیب تون
اینا که رایگان هستن(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hare hr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استوک جان قرار بود روش هک وای فای بدون برنامه رو بگی چی شد.همچنان منتظریم داش
دوستان کسی هک تلگرامو با api بلده یاد بده هر کی بلده بیاد پی وی @hackestoon2
تو رو خدا یکی بیاد پی وی یاد بده
استوک جان لطفا اگه میتونی لینک رایگان telefram که هکه تلگرام هست رو بزار یه دنیا ممنوم
سلام داداش بابت این برنامه ها ممنون ولی من بااین برنامه ی مشکلی دارم وقتی میخام اکانت جدید بسازم بدون ******** خو پیغام قطعی نت میده وقتیم ک بافیلترشکن میخام اکانت بسازم ی پیغام دیگه ای میده کلا نمیتونم اکانت بسازم میشه راهنماییم کنی؟ این برنامه خیلی بش نیاز دارم الان اگ راهی هس دمت گرم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکدوم از دوستان زحمت نمیکشن واسه من به شماره و اسم خودم ی اکانت بسازن؟ اگ میشه البته؟
اقا مشکل حل شد(sm198)
سلام آقای استوک . این آپدیت دیتابیس ایرانسلم که کلا فراموش کردی بذاری داداش(sm74)
[QUOTE=akila;481936]سلام نرم افزار های این سایت رو اگر بتونی بزاری ممنون میشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/QUO
اره خدایی بزار
[QUOTE=erfajjj;482845]نقل قول:
نوشته اصلی توسط akila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی خیلی عالی هستن (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقای استوک . این آپدیت دیتابیس ایرانسلم که کلا فراموش کردی بذاری داداش(sm88)
باچیزشکن برو چندباری امتحان کن تا اکانت بسازه برات برامن فقط باچیزشکن کارمیکنه با سایفون!نقل قول:
نوشته اصلی توسط soltanghalb13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسترسی به همه ربات های تلگرام
آموزش فارسی سازی مسنجر تلگرام Telegram
سلام
بی زحمت این نرم افزار رو هم بزارید
استوک جان خدایی دو روزه منتظرم جون خودت ی کاری کن برام دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alihatami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام استوک جان خواهش میکنم مشکل منو برظرف کن ظبق اموزش این برنامه رو نصب کردم ولی پیام های واتس و ... نمیاد ب ایمیلم فقط وقتی انلاین میشه ی پیام میاد به ایمیلم میگه در این ساعت انلاین شد و چیزی نمیاره دیگه ن پیام های ارسالی نه تلفن و ن... چیکار باید بکنم خواهش میکنم جواب بده خیلی ضروریه
سلام استوک جان خواهش میکنم مشکل منو برظرف کن ظبق اموزش این برنامه رو نصب کردم ولی پیام های واتس و ... نمیاد ب ایمیلم فقط وقتی انلاین میشه ی پیام میاد به ایمیلم میگه در این ساعت انلاین شد و چیزی نمیاره دیگه ن پیام های ارسالی نه تلفن و ن... چیکار باید بکنم خواهش میکنم جواب بده خیلی ضروریه
سلام استوک جان خواهش میکنم مشکل منو برظرف کن ظبق اموزش این برنامه رو نصب کردم ولی پیام های واتس و ... نمیاد ب ایمیلم فقط وقتی انلاین میشه ی پیام میاد به ایمیلم میگه در این ساعت انلاین شد و چیزی نمیاره دیگه ن پیام های ارسالی نه تلفن و ن... چیکار باید بکنم خواهش میکنم جواب بده خیلی ضروریه (sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
لطفا اینم بذار استوک.البته لینک کاملشو که پایین صفحش هست.همشونو.
استوک عزیز این لینک یه برنامه برای ارسال پیامک انبوه در تلگرام
اینو بزاری عالی مشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی
=======================> [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] <=======================
سلام به همه
بچه ها من می خام تو انجمن یک صفحه ایجاد کنم کسی می تونه راهنمایی کنه چطوری می تونم اینکار رو انجام بدم؟
با تشکر از لطفتون
سلام
برنامه هک تلگرام ندارید ؟
ممنون
استوک عزیز این لینک رو ببین
زحمت بکشی بزاری واسمون یه دنیا واست ارزوی خیر می کنم (sm74)
چه عجب Stock انلاينه! اقا خداييش يكي از اين دوتا رو اگه امكانش هست بزار . دمت خيلي گرمه
خبر فوری خبر فوری خبر فوری
جم ساز کلش
نرم افزار تولید جم
!!!روزانه برای هر اکانت مجزا 10000جم رایگان بگیرید[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی انتی ویروس خوب و کامل واسه اندروید سراغ ندارین که نیاز به روت نداشته باشه؟
+
ممنون
سلام و تشکر به اعضای فعال انجمن استوک اگر برات امکانش هست این کتاب روز بزار خیلی واسم مهمه
فک کنم این تاپیک رو بزارید تو بایگانی بعتره..چون دیگه استوک نمیاد !!!!
انقد انگولش کردید قهر کرد (sm132)
مرگ بر دراگون
اون قسمت که هیچ وقتی نفر دوم پی ام ها رو نگاه میکنه تیک رد میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دعواش کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم با این تاپیک چقدر کاربر عضو شدنا (sm59)