خوبی ؟؟ خوشی ؟؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبی ؟؟ خوشی ؟؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm74) تو خوبی ؟ خانوم منشی چطوره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چی شده ؟؟؟ چه چیزی خاطر مبارک شیمبلی مارو آزرده کرده ؟؟؟ (sm19)نقل قول:
ای شیمبلی جان ! حکایت منو منشی حکایت خورشید و زمینه دور هم میچرخن هیچ وقت به هم نمیرسن (sm50)
خب بیا اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوع سیستم عامل 10 رو انتخاب کن بعد Utilities را کلیک کن و Intel(R) Management Engine Interface V11.0.0.1146 for Windows 10 32bit & 64bit را بگیر
حجمش یه کم زیاده از شانس شاتل لند هم دیگه از امروز رایگان نیست وگرنه مینداختی رو سرورش تا ترافیکت مصرف نشه ((:
یه فایل واست میفرستم نسخه الیت میکنتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابلیس پیروز مست
سور عزای ما را بر سفره نشسته است
خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد
"
"
(sm50)
سلام ببخشین کی اطلاعات از گوشی داره من 1200 دارم یه گوشی میخوام که با دوام کار کرد خوبی داشته باشه اگه کسی بلده بگه چی بگیرم ممنون میشم
lg g3نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
samsung s4
اگه اندروید میخوای Lg G3نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ویندوز میخوای Lumia 930 شاید بتونی پیدا کنی البته یکم گرون تر باشه فکر کنم
بهتریناش همیناست!