میلاد بابایی - گفته بودم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد بابایی - گفته بودم ... (sm50)
کسی که رو به روته
تو عمق فریادش سکوته ... (sm88)
میلاد تف تو این ویندوز معرفی کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت ندارم
هادی زود باش تا پیامو حذف نکرده منم بلاک نکرده
پیج این بی ن رو نذاز اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت نداری چه ربطی به ویندوز و من داره - من رو یه سیستم مال 10 سال پیش نصب کردم خیلی هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورداشتم برام عکس میگی از اخرین پستش میخوام یادگاری نگه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم زشته تو خصوصی بفرست تا امیر ناراحت نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسلامتی بلاک شدم(sm2)