شاعر درست میگه : با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی *** تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاعر درست میگه : با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی *** تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم در عشق تو جان برنتابدکه دل جز عشق جانان برنتابد
چو عشقت هست دل را جان نخواهدکه یک دل بيش یک جان برنتابد
دلم در درد تو درمان نجویدکه درد عشق درمان برنتابد
مرا در عشق تو چندان حساب استکه روز حشر دیوان برنتابد
ز عشقت قصهٔ گفتار ما رایقين دانم که دو جهان برنتابد
اگر با من نمی سازی مسوزمکه یک شبنم دو طوفان برنتابد
چو پروانه دلم در وصل خود سوزکه این دل دود هجران برنتابد
دل عطار بر بوی وصالتز هجرت یک سخن زان برنتابد ...
(sm27)
رفته جلو لوازم تحریر فروشی یه اتود دستش گرفته .دختره اومده بره تو اتود بخره جلوشو گرفته گفته این اتود ماله تو فقط برم به دوستام بگم باهم دوست شدیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم اتودو گرفته گفته باشه برو بگو ولی اصلا حق نداری بگی دوست دختر.دوسته معمولی.(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
بعدشم دختره بدونه گفتنه اسم و تلفن در افق محو میشه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
کلید اسرار این قسمت تراوشات ذهن یک مجلوق به نام رسول (sm120)نقل قول:
اشترم اینو بزن بالای سایت بخیل(sm2)(sm2)
برو دیووووووث پس با عمه ام رفتیم کافه با عمه ام برف بازی کردیم و با عمه ام میرقصیدیم (sm2) هاااا بازم بگم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کله گانجا رو خوابوندیما.اونا میکس دارن ماهم میکس داریم.قدرشو بدون(sm2)
در اینده شایدم دادم رادیو هم بزنه
منم دیشب با تیستو رفتم دور دور بعدشم رفتیم یه بریون زدیم اخره شبم رفتیم استخر.بازم بگم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]