یه سری کارا کردم از اهنگسازی بگیر تا خوانندگی.اینجا فقط همون بحثه میکس و رمیکسو رو کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سری کارا کردم از اهنگسازی بگیر تا خوانندگی.اینجا فقط همون بحثه میکس و رمیکسو رو کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم انتقاد تند و تیز میکنم می کوبونمش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوره خودتو میکنی با این کار فقط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو بده ملت دانلود کنن این صدای حنجره طلایی رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دیوث بگو چی بهش دادی که قبول کرد این فاجعه بزنه رو سایت؟(sm120)
من با مدیر یه سایت موزیک هم رفیق صمیمی هستم چی میدی سفارش کنم بزنه؟ بست موزیک
عجب دیوث هستی (sm2)نقل قول:
وردار یه چیز تر و تمیز درست کن (sm50) لدفن !!!!! (sm2)
اصلا نمیذارم(sm2) رفتیه زندوکیلی رو خوندم رو موزیکش.ووکاله خودشو حذف کردم.واسه چندتا دختر فرستادم همه خوششون اومدنقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
من شبا خوابم نمیبره بره دانلود کنم شبا به عنوان لالایی ازش استفاده کنم (sm51)نقل قول:
این انگا به من و امیر نمیچسبه برید خجالت بکشید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میدم؟ بوسه از راه دور(sm2)
من بومیه موزیک بارانم وگرنه اینو از رادیو جوان بگیر تا فارس کیدز میتونستم پخش کنم ولی نمیخوام