شوخی میکنم هادی جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm176)
پسر
نمایش نسخه قابل چاپ
شوخی میکنم هادی جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm176)
پسر
تو دنیای سردم به تو فکر کردم(sm227)
آخی 2 بار با دختر مردم رفته بیرون عاشق شده الـــــــــــهی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات آپ (sm2)نقل قول:
میدونم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دستمزدم بالاست گفتَه باشم (sm2)ینی با مشوره های بنده میتونی هالیوودی تور کنی (sm2) ( امشب تو پارک میخوابم میدونم (sm2) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن پایین از یه جهاتی خوبه . اگه لوس بازی در نمیاره نگهش دار . باز نری عطر و ادکلن بخری براش که در مورد دختر دبیرستانی جدایی میاره فرداش قهر میکنین (sm2) در همین حد برو جلو ( دستم بهش نمیزنیا (sm142) )
من دستمزد رو آخر کار میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40 درصد اول مشاوله ، 60 درصد در صورت موفقیت عملیات تور کردن (sm120)نقل قول:
البته اگه طرف خفن باشه دستمزد دو برابر میشه (sm2)
من برم که کار داره به جاهای باریک میکشه (sm2)
روز خوش
من به خواهر زاده دوستم گفتم او موزیک ویدئو از ماهواره زیاد ضبط میکنه با کیفیت اچ دینقل قول:
گفتم اگه زندگی رو پخش کرد برام ضبط کن (sm120)