اگه دوبی بودم چیزایی رو که میخواستمُ میگرفتم یه دونه سیدی اورجینال از دستم قصر در نمیرفت (sm2)
مخصوصا ابرو (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه دوبی بودم چیزایی رو که میخواستمُ میگرفتم یه دونه سیدی اورجینال از دستم قصر در نمیرفت (sm2)
مخصوصا ابرو (sm50)
عزیزمی هادی جون(sm10). اخلاقت دستم بود میدونستم مرامو و معرفت داری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرتــــــــــــــــــیم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق سراغتو گرفت یاران دیوس گفت بش زنگ زدم گفته من الان دبی م رفتم دی وی دی ویدیو و آلبوم بیارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این حرفا چیه بلا نسبت (sm176) عزیززززززززززززززینقل قول:
هادی اینم حرف بود زدی (sm2)پوکیدم از خنده (sm2)یهو با یه کلمه خودتو راحت کردی از دست تایپ (sm2)
مگه مرض دارم تا دوبی برم به خاطر سیدی و دی وی دی ؟! (sm77) میدونی چند میلیون پول میخواد؟ حداقل 10 تومن میخواد! من حتی پاسپورت هم ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران اصلا شماره منو نداشته که زنگ بزنه *** گفته تو زیاد جدی نگیر (sm2)
ایشالله که همیشه خنده رو لبات باشهنقل قول:
مشکل داداشت حل شد عمل شد به سلامنی
ریدم تو دهنت جفتتون (sm2)
خوب میشناسمش یه دهن سرویس اسپمی بیش نیست تو تاپیک بقلی 200 تا صفحه سیگار کشیده (sm2)نقل قول: