[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ساعت پیش آپ شده
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ساعت پیش آپ شده
خودتم ازین استفاده داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه. ولی الان دان و تست کردم درسته اکسترکت شد. اشتباه زدی کیبوردتو چک کن حروف کوچیک باس بزنی hadiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا (sm197)
(sm2)
تو که گفتی اینو بزن Hadiنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اوکی شد فقط این آخرین ورژنه ؟ یه امتحانی مکنم ببینم سرعتش خوبه یا نه
نه دیگه نوشته بودم پسورد فایل : hadiنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هر دو اخرین نسخه هستن همون وقت که گفتی از سایتشون دانلود کردم واست از خودم یه نسخه قدیمی بودن
سرعتشون بد نیست هات اسپات یه خورده تبلیغاش اذیت میکنه ولی در کل ok ولی فری گیت خیلی خوبه خودم همیشه با فری میرم
فلانم دهنه رسول١١١(sm2)
(sm181)
(sm184)