این سری با اون سریا فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلیا چرت و پرت بود
این دیگه واقعا به کل ملت ربط داره
نمایش نسخه قابل چاپ
این سری با اون سریا فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلیا چرت و پرت بود
این دیگه واقعا به کل ملت ربط داره
منظورم اینه مثلا داستان مذهبی هم باشه انقد شلوغ نمیشه مثلا محرم ..
محرم رو 50 درصد مردم قبول ندارننقل قول:
ولی سلیمانیرو همه قبول دارن
در واقع حالتی شبیه مراسم عاشورا در ایران است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هی سعی میکنی ژواب منو بدی من فقط میخواستم به همینی که میگی اشاره کنم ..
عاشورا هم اینقدر نمیان
(sm2)نقل قول:
این چند روز ملت هر چی میتونستن از زبان رابرت دنیرو و مورگان فریمن در دفاع از ایران گفتن (دیگه کم مونده بود چندتا جمله هم به هیث لجر فقید نسبت بدن)
البته مرجع گفته هاشون هم این دو تا اکانت توییر بود، اکانت رابرت دنیرو که خودشو کشته بنده خدا چند بار تو بیو گفته من رابرت دنیرو نیستم! فقط یک پیج طرفداری هست.
اکانت مورگان فریمن هم اون مورگان فریمن که همه میشناسیم نیست و مورگان جی فریمن کارگردان و تهیه کننده آمریکایی هست. (همونطور که تو بیو هم گفته من مورگان فریمن بازیگر نیستم.)
در اینکه رابرت دنیرو مخالف سرسخت ترامپ هست شکی نیست اما جریان این گفته ها به این شکل بود، جریان خیلی از پستهای دیگه تلگرامی هم همینطور هست، اکثرا کپی شده از همدیگه و اشتباه.
اسامی کامل برندگان گلدن گلوب 2020:
میدان ازادی جا سوزن انداختنم نیست (sm88)
بهترین فیلم درام ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین فیلم کمدی / موزیکال
Once Upon a Time in Hollywood
بهترین سریال موزیکال یا کمدی
Fleabag
به کوری شش الی The Marvelous Mrs. Maisel چهارم شد ..
پلک چشم راستم هی میزنه . شده لامپ نیم سوز . از اعصابه
بهترین بازیگر نقش اول زن در فیلم درام
Renée Zellweger Judy
بهترین بازیگر نقش اول مرد در فیلم درام
Joaquin Phoenix Joker
بهترین کارگردان
Sam Mendes 1917
بهترین فیلمنامه
Quentin Tarantino
Once Upon a Time in Hollywood
بهترین فیلم خارجی
Parasite
(sm19)
بهترین موسیقی متن
Joker
بهترین ترانه
I’m Gonna Love Me Again - Rocketman
بهترین بازیگر مرد مکمل: برد پیت، (روزی روزگاری در هالیوود)
(sm19)
کمتر شورتتو خیس کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخش سینمایی :
بهترین فیلم درام: ۱۹۱۷
بهترین فیلم موزیکال یا کمدی: روزی روزگاری در هالیوود
بهترین کارگردان: سام مندس(۱۹۱۷)
بهترین بازیگر مرد درام: واکین فینیکس
بهترین بازیگر زن درام: رنی زلوگر(جودی)
بهترین بازیگر مرد موزیکال یا کمدی: تارون اجرتن(راکت من)
بهترین بازیگر زن موزیکال یا کمدی: آکوافینا(وداع)
بهترین بازیگر مرد مکمل: برد پیت، (روزی روزگاری در هالیوود)
بهترین بازیگر زن مکمل: لورا درن، (داستان ازدواج)
بهترین فیلمنامه: روزی روزگاری در هالیوود(کوئنتین تارانتینو)
بهترین موسیقی: جوکر، هیلدور گودنادوتیر
بهترین ترانه: دوباره خودم را دوست خواهم داشت (التون جان)
بهترین فیلم انیمیشن:حلقه گمشده
بهترین فیلم خارجیزبان: انگل، بونگ جون هو
برندههای بخش تلویزیون
بهترین سریال درام: جانشینی (اچبیاو)
بهترین سریال موزیکال یا کمدی: فلیبگ ( آمازون پرایم)
بهترین سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: چرنوبیل(اچبیاو)
بهترین بازیگر مرد سریال درام: برایان کاکس، (جانشینی)
بهترین بازیگر زن سریال درام: الیویا کولمن(تاج)
بهترین بازیگر مرد سریال موزیکال یا کمدی: رامی یوسف، (رامی)
بهترین بازیگر زن سریال موزیکال یا کمدی: فیبی والر-بریج، (فلیبگ)
بهترین بازیگر مرد سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: راسل کرو، (بلندترین صدا)
بهترین بازیگر زن سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: میشل ویلیامز، (فاسی/وردون)
بهترین بازیگر مرد مکمل سریال، سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: استلان اسکارسگارد،(چرنوبیل)
بهترین بازیگر زن مکمل سریال، سریال کوتاه یا فیلم تلویزیونی: پاتریشیا آرکت، The Act
از اعصاب دیدن یه چیزایی بود که کلا نامیدم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنده موتادسان؟ هارالیسان کوپنگیزه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاب آورده وطن ....
(sm98)
دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چسبید ...
(sm170)
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من ،
می تونی واکنی این یوق از گردن من ...(sm172)
تو گو می خوری از جانب همه نظر می دینقل قول:
1. کمتر به گوشی و مانیتور خیره شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2. کمتر جق بزن(sm2)
3.پرش عضله بهش میگن
بخش اول دموی پروژه پیادهسازی File System در دو نسخه به کمک jQuery و Vue.js در ASP.NET Core 3.1 ..
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفعه اخرت بشه به داداش من توهین کنینقل قول:
نشنیده میگیریم
شادی پلی ..
چیکار داره میکنه این کسمغز ..
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگی که باهاش خاطره دارم شدید .. (sm50)
راد
مسافر
ترانه : اردلان سرافراز
آهنگ و تنظیم : آندرانیک
(sm1) از اون آهنگایی که از ذهنم بیرون نمیره ..
تو جزو اون همه نیستی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]