تو اسکلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) اون زمانی که مجرد بودم از اینکارا نمیکردم چه برسه به الان
نمایش نسخه قابل چاپ
تو اسکلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) اون زمانی که مجرد بودم از اینکارا نمیکردم چه برسه به الان
نه بابا چه سختی میزنم ضبظ بشه دیگه از چند ثانیه جلوترم شروع میکنم که قشنگ اولشُ کات کنی دقیق باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپلود اسیاتکم که رایگانِ هرچند سرعتش بالا نیست میذارم اپ شه
فقط تکرارش ساعت چنده؟
نمیدونم چرا یاد این آهنگ افتادمنقل قول:
منو قضاوتم نکن
که خیلی ساده میشکنم
از واژه ها تبر نساز
زخم نزن رو بدنم
منو قضاوتم نکن
از روی حرفه آدما
نذار که حسرت بشینه
تو قلبه خاطراته ما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مرا رنجانده ای روزُ شب گریانده ای
پشت دیوار ریا چهره را پوشانده ای
انعکاس و مسافر خوراکه ماشینه(sm118)
(sm50)
(sm50)
(sm120)محصول جدید... اپتیما واگن (همون استیشن خودمون)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 4... حله (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: