(sm2)ببخشید من فک کردم خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان سیاوش قمیشی نمی خواد آلبوم بده؟(sm74) خبر داری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ببخشید من فک کردم خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان سیاوش قمیشی نمی خواد آلبوم بده؟(sm74) خبر داری
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش 8 تا سینگل آماده کرده بود که تا الان 4 تاش از رادیو پخش شده و بعدی تو راهه ! آرمین چند ماه پیش باهاش صحبت کرده بود که همینا رو آلبوم بده قبول نکرده بود .
(sm10)(sm50) سلام چه خبر
اقا چجوری این مشکلو تو تلگرام برطرف کنم
به هر کی میخام پیام بدم این میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چی شد !!!!
- (sm50)
- (sm118)
شبح دوبله فارسی
فقط اونی که به جای جیمز حرف زده صداش به شخصیت جیمز نمیخوره رو اعصابه (sm50)
(sm172)نقل قول:
حالا مال یه چیزی گفتیم (sm2) همه که مث هم نیستن ولی این آرایشُ که میگم خودم دیدم چند نمونه الکی حرف نمیزنم البته در مورد همه صدق نمیکنه (sm120)نقل قول: