فکرم نکنید دارم دروغ میگم مدرک شم هست میتونید برید ببینید دوست ندارم بزارم اینجا کانالشو .
بابا آلبوم افرای فرامرز آصف دی وی دی ش به همراه سیدیه . اورجینال 50 تومن نه 70 تومن ..
این دی وی دی شو برداشته داره میده 80 تومن کپی .. آدم حرصش میگیره (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
فکرم نکنید دارم دروغ میگم مدرک شم هست میتونید برید ببینید دوست ندارم بزارم اینجا کانالشو .
بابا آلبوم افرای فرامرز آصف دی وی دی ش به همراه سیدیه . اورجینال 50 تومن نه 70 تومن ..
این دی وی دی شو برداشته داره میده 80 تومن کپی .. آدم حرصش میگیره (sm1)
(sm54)
اینم شات کامل!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صابرجان الان چک کردم مودم رو دیجی کالا قیمت پایین تر داره می ده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم یه بار دیدم یه کانال دیگه ای که هر دی وی دی رو میگفت 10 تومن با همون کاوری هم که توی تاپیک هست .. آدم چی بگه حالا من میگم این 10 تومنه نمیشه که جلوی همه رو بگیرم ولی این یکی قیمت های هجومی .. ای بر اون پدرت لعنت (sm3)
مرسی امیررررررر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا که اینجوری شد اگه از پس آپلودش بر اومدم عیدم طنین 2000 رو میزارم دانلود کنن همه ..
حقیقت من اینو ندیدم که کانال داشته باشه ولی خودش میگفت قبلا میگفت چیزایی که خودم گیر آورده باشم میدم به هر کی که خواست اونم دی وی دی و بلوری خارجی و ازین حرفا .. ولی در مورد اون یوزری که دیروز بهت گفتم اون اسم کانالشم زده آرشیو صوتی و تصویرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی اینقدر حرص نخور پسر(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکت می کنم چی می گی و چقدر بابت تهیه و اپلود اینا زحمت کشیدی اما تو هرچی تو فضای نت بزاره دیگه از مالکیت خارج می شه و هزار جور سواستفاده ازش می شه و باهاش خیلیا کاسبی را می ندازن که از دست تو خارجه درعوض ب این قضیه فکر کن که خیلیا که منتظر همچین ارشیوی بودن خوشحال شدن و براشون ارزش معنوی زیادی داره حالا چهار نقر سودجو میان ی کاسبی را می ندازن ب شخمت!!!
من نمیتونم بگم به شخمم چون یکی از آشناها بدون اطلاع من رفته بود خریده بود با این قیمت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون بنده خدا می ره اون قیمت می خره دیگه تقصیر خودشه و اصلا عاقلانه نیس 150تومن!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا کلا نباید تو نت می زاشتی یا حالا هم گذاشتی دگه حرص نخور چون خودت احتمالشو می دادی خیلیا ممکنه کاسبی باهاش را بندازن..