خودم 100 تا دوست دختر دارم به هیچکدومشون رو نمیدم بعد تو چی میگی واس خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم 100 تا دوست دختر دارم به هیچکدومشون رو نمیدم بعد تو چی میگی واس خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عکسو ببین اینقدم نصفه شبی حرف نزن ما که رفتیم بخوابیم
عجب دیوثی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 الی 14نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي نيستي تو شب من ،قلب يادش ميره پمپاژ
ميشه يه ماشين سنگين ، ته تاريخ يه گاراژ (sm50)
(sm50)
(sm27)
سینجول مهدی رو بفرست یه آلبومه دیگه 16 تومن ریختم تو حلقت خو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی - نمیدونم یراحی مالکی همه اینارو قبلا گذاشتم تو تاپیک هه ..نقل قول:
اگه پاک شده دیگه شده حوصله مجدد آپ کردن ندارم ..