(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا شجریان کنسرت دل مجنون (sm27)
بر عکس همه ی آدما که فکر میکنن آدم عاشق میشه تا تنهاییاش رو پر کنه؛
من فکر میکنم آدما عاشق میشن تا تنهاییشون رو بزرگتر کنن!
"Everyone Saya I Love You"
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند
وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند
عالم همه دریا شود دریا ز هیبت لا شود
آدم نماند و آدمی گر خویش با آدم زند
(sm50)
در مورد خودم میگویمَت : آیا او را ارشاد نکنم ؟ او جوانی جاهل است که جاهلیتش در حد صدر عسلام استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما رفتیم اون دنیا و رسیدیم به عوراضی ِ پل صراط نزاشتن رد بشیم ! چرا ؟ چون در تاریخ اسفند ماه 1394 هجری خورشیدی میتونستی هادی را ارشاد کنی و از جاهلیت نوین نجات بدی نکردی . تو که دستی بر آتش بیانیه داشتی چرا ؟ اونوقت من هادی رو بین چند هزار میلیارد نفر چجوری پیدا کنم رضایت بگیرم ؟
حالا فکر میکنی هادی کجاست ؟ بله درست حدس زدید . وسط پل صراط پاکروان رو دیده داره دی وی دی میخره
مردک چرا دویوق میگویینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک تاپیک پارو فقط 5 هزار تا پست در مورد آدرس دستشویی ، تور کردنه داف فنلاندی ، دمبل ، دید زدن کیون هنگام وزنه زدن و نگوزیدن زیر وزنه ول دادی
همینطور داره یادم میاد ویرایش میکنم
N19pArTMshAhrZ212aD
2 گیگ دان کردم خو موزن نیس توش باز که ..
(sm169)