نه من کلی گفتم
در اصل میتونی بگی ReMaster
نمایش نسخه قابل چاپ
نه من کلی گفتم
در اصل میتونی بگی ReMaster
(sm91)
آدم مگه رو حرف مدیربرنامه و وکیلش حرف میزنه - من چندتا آهنگ خارجی دیدم زیاد فرقی با هم نداشتم یکیشون اینو نوشته بود یکیشون ننوشته بود
از ممر بپرس
شعر خداحافظی تلخ از فاضل نظری
به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد!
اقایون مهندس
این گرافیک چند بیته
تو گوگل چیزی نیافتم
gt 840m 4gb
(sm128) آواتارشوووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا" که چشمک میزد (sm2) اینجوری بهتر شد اونوقت هی باید خیره میشدیم ببینیم کی چشمک میزنه (sm2)سوی چشمام رفت عوض کن ممنون (sm2)
چقد تو سوال میپرسی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم گشتی بیشتر بگرد پیدا میکنی
دمت گرم نصب کردم این کرک شده بود تبلیغات نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این آقا سرش با ته ش بازش میکنه دیوث بگو آخه توروچه به گرافیک و این حرفا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر تنبل خان الاف خان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]