(sm70)الدنگ یجا اپ میکردی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)الدنگ یجا اپ میکردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبدیل لولو به هلو(sm2)
خب این الان ایرانه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خب اکانت چی چی بود تو چن ثانیه اپ میکردی ایران مال رفیقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
میگن اخرالزمان وقتیه که ارزش ها ضد ارزش میشه....و ضد ارزش ها ارزش......کاری با ویدیو ندارم...اما جیغ و داد های خواننده های متال از نظر من کلمه ی "خوانندگی" رو زیر سوال میبره....خواننده؟؟؟؟فک کنم هر حیوونی بتونه جیغ و فریاد بزنه.....
نمیدونم...متال باز ها قشنگی متال رو تو چی میبینن....ولی فلسفه موسقی ارامش روانه.....نه جیغ و داد و صدای حیوون در اوردن....
ببخشید من سر رشته ای خداروشکر از متال و فلسفش ندارم...و اصلا هم متال گوش ندادم و نمیدم...امیدوارم به کسی هم برنخوره...ولی متال فقط چرند محضه...و خواننده هاش همه بلا استثنا سبک سر هستند...متال ناهنجاری موسیقیه.....همونطور که خیلی از متالر ها پاپ رو چرند میدونن....
ویدیو هم وحشتناک نبود....میشه گفت مضخرف ترین چیزی بود که تا حالا دیدم....یه عده روانی .... مثلا مفهوم فیلم چی بود دقیقا؟؟؟...
عذر میخوام ولی ویدیو و اهنگ اینقد مضخرف بود که....حرفای دلمو که خیلی دوست داشتم نگم که به سبک مورد علاقه کسی توهین نشه زدم......
نقل قول هم نکنبد لطفا.
دیگه شعرای خاک بر سری هم نمی شه گذاشت (sm120)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تپش قلب تو با نبض منه
عزیزم لحظه ی عاشق شدنه ...
(sm19)
(sm47)
زیر این بخوابی با حسین فهمیده هیچ فرفی نداری(sm59)(sm2)
(sm98)