(sm2) اوکی دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) اوکی دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شگفتاااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
بابا بزن موزیک و نرم افزاره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاغذم میده بت مشخصات فرستنده گیرنده رو باید بنویسی (sm120)
چند تا دیسکه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی گرفتم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صدتای هست یع 300 گیگم تو هارده.که ارشیو خودممهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسه فروش البته باید گلچین کنم یه پکیج و رایت کنم.اینطوریاس
با عکس یا نه ؟نقل قول:
میخای بذاری تو همین قاب گردای 50 تایی
تو همون قاب گردا.(sm120)نقل قول:
عکساش تو خوده پوشه فیلمه.
اونجوری مث بازیا تو کنم نمیصرفه(sm120)
اگه زیاد میفروشی فیلم بیا زلگرام یه دقیقه؟نقل قول:
پیام بده ریپورتم