عینه بز میمونه این سینجول.اصن ریتم حالیش نیست.رو ریتم خونده بود یه چی درست میکردم بره واس فامیلاش تعریف کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
عینه بز میمونه این سینجول.اصن ریتم حالیش نیست.رو ریتم خونده بود یه چی درست میکردم بره واس فامیلاش تعریف کنه
مگه کوری بابا قوری میلاد یوزرش + داره واقعا" که بیسوادینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل تو دیگه چرا زرتی به چرند این بابا قوری خندیدی تو که بابا یه پا استادی
خر خاکی میخاستم ببینم میفهمی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دیدم نه خرها هم سواد دارند(sm2)
بمیر گرتی نمیخواد دیگه ماست مالیش کنی همه فهمیدن کی حواسش تو باقالیاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو من میدونم یورزش+داره+18نقل قول:
این که رک گفت خیلی خری باحال بود(sm2)بی جنبه بازی درنیاری قهرکنی(sm2)من با وسعت صدا اصن کاری ندارم (sm2)
بنازم به این رو (sm2)نقل قول:
- (sm50)
این بشر اصلا" یه کلمه حرف حساب از دهنش در نمیاد همش دری وری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا قهر چیه این چیزا دیگه از من گذشته تا دلت بخواد جنبه دارم خیالت راحت از دست این روزگار پوستم شده پوست کرگدن (sm2)
فدایی داری ابوالفضل جون (sm19)
یکی این سینجول دیوثو تگ کنه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]