کجاشو میخوای برعکس کنی ؟ بابا بیخیال اون درسته (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجاشو میخوای برعکس کنی ؟ بابا بیخیال اون درسته (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت گکفتی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نگفتی فنش باید به داخل کیس بزنه؟
یعنی تو پاورتو برعکس گذاشته بودی ؟ فن پاورو زده بودی رو کف ؟نقل قول:
اره دیگه ... پس چرا اون پایین جای فن گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم
مدل کیستو بگو چیه برم ببینم آخه بعضیام هست از پایین میخوره
نه اشتباه از من بود الان برعکسش کردم کلا صدا خوابید دمای قطعاتم هر کدوم 10 درجه اومدن پاییننقل قول:
تو دیگه کی هستی ! (sm30)
مرگ مرضنقل قول:
اخه من موندم پس چرا اون پایین جای فن گذاشتن
پیام دوستی برات ارسال کردم قبول کردی؟