آلبومی که قشنگه رو معرفی کن دانلود کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بدی داره زیاد داد میزنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبومی که قشنگه رو معرفی کن دانلود کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه بدی داره زیاد داد میزنه (sm2)
تورنج تو کدوم آلبومه ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو زده بودی قبلا یادت نبود
حریم عاشقی
چقدر خوب شده تاپیک آیتونز ! خیلی زحمت میکشی واقعا ! دست گلت درد نکنه !
من برم که چشام گرفته درد از بی خوابی (sm27)
دستت درد نکنه(sm10)نقل قول:
آه ای آیینه این روز تو نیست
پشت این صبح دروغین تیرگی ست ... (sm172)
(sm120)چک کنین دیگه هر روز چیزای مختلفی میذارم . تو تلگرام همه رو خبر میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم علیرضا قربانی نیومد (sm98)
شکست های پیاپی پر از پذیرفتن
سلام زرد درختان به باد های شدید ...(sm50)
بازیگرانی که هرگز اسکار نگرفته اند . دی کپریو خط خورد !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]