مدرسه ؟ مگه تعطیل نیست تا بعد از 13 ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدرسه ؟ مگه تعطیل نیست تا بعد از 13 ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکوریه دیگه از 7:30 صبح تا 8شب مدرسه س(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
12 ساعت مخ آدم میره تو هنگ (sm74)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)شما دختر کنکوری داری ینی حداقل سی و اندی سالتونه بعد تو موزیک بارانم انقد فعالین؟(sm54)نقل قول:
خدا قوت.(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق پیامت رو خالی کن ! (sm120)
بفرست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان من با موزیک زنده ام به واسطه همین موزیک وارد فروم شدم بچه های اینجا رو هم خیلی دوست دارم در ضمن جمله تون رو تصحیح میکنم چهل و اندی سالمه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
دروغ میگه بابا 18 سالشه (sm2) مگه یادت رفته مینا خانم (sm2)نقل قول: