سلام (sm19)
اره ولی کریس ریده بود
100 تا توپ نزدن
درکل لیگ زیاد مهم نیست فقط یو سی ال
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام (sm19)
اره ولی کریس ریده بود
100 تا توپ نزدن
درکل لیگ زیاد مهم نیست فقط یو سی ال
یا حاجی (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید تاپیک تولد نمی زنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم به حاجی میسوزه بیچاره خودشو سرویس کرد تو باران اخر هم هیچی (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رخصت گرفتی ازش ؟(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد771 ی یا میلاد777 ؟ (sm70)
هنوز استايل خودشو نگرفته انجمن (sm14) سر و شكلش درست شه يه امضا و آواتار پدر مادر دار ميذارم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو 3 روز 30 پست ارسال کردم لاشی اومد توو 10 دقیقه سبقت گرفت (sm2)نقل قول:
خيلي مخلصيم (sm10)نقل قول:
دوست داشتم امسال سه گانه رو ببريم
شانس گوه ما رئال نريد نريد ، همون موقع كه من پست گذاشتم فيس گند زد (sm1)
777(sm10)شما ؟(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]