منچستریونایتد 3
ساندرلند 0
دانلود خلاصه بازی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منچستریونایتد 3
ساندرلند 0
دانلود خلاصه بازی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستریونایتد 2
ولفسبورگ 1
منچستریونایتد & آرسنال
یکشنبه 12 ماه مهر
18:30
پخش مستقیم شبکه 3
پاس استثنایی ماتا به اسمالینگ مقابل وولفسبورگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوک شاو پس از مصدومیت شدید در بازی با پی اس وی آیندهوون در لیگ قهرمانان، حداقل تا ماه های اولیه سال 2017 از میادین فوتبال دور خواهد بود و با وجود اینکه فن خال از زمان مصدومیت شاو، چندین بازیکن را در پست دفاع چپ مورد آزمایش قرار داده است، هنوز هم به نتیجه قاطعی در این زمینه نرسیده است.دیلی بلیند، مارکوس روخو، اشلی یانگ و متئو دارمیان در هفته های گذشته در تمرینات و بازی های رسمی یونایتد در این پست به کار گرفته شده ند، اما سرمربی یونایتد معتقد است که پر کردن جای خالی شاو به این آسانی ها میسر نیست.
وی در این باره گفت:ما لوک شاو را از دست دادیم و این یک ضربه بزرگ بود. من در کنفرانس های ابتدای فصل گفتم که این فصل، فصل لوک شاو خواهدبود و پست او تنها جایی بود که ما بازیکن دیگری را برای رقابت با او نداشتیم، بنابراین شرایط چندان خوب نیست. من باید به دنبال راه حل بگردم. شما این را مشاهده کرده اید. من این کار را با یانگ، دارمیان، روخو و بلیند انجام داده ام. 4 بازیکن مختلف در آن پست بازی کرده اند و ما تمام بازی ها را برده ایم، اما از نظر من ما جانشین خوبی برای لوک شاو و با کیفیت های مشابه او نداریم و این یک عامل منفی بزرگ برای ماست.
با این وجود، فن خال در آستانه بازی با آرسنال درباره نکات مثبت تیمش هم صحبت کرد. او درباره بازی قبلی تیمش مقابل وولفسبورگ گفت:هر کسی می تواند پیشرفت های ما تابدین جای کار را ببیند. اگر نیمه دوم بازی روز چهارشنبه (مقابل وولفسبورگ) را نادیده بگیریم، جایی که بد بازی کردیم، هواداران بازی ما را به توجه و دقت زیادی تماشا کردند و این خوب است. رابطه ای احساسی بین هواداران و بازی روز چهارشنبه برقرار بود و این فضایی است که شما باید ایجادش کنید. نمی توان همیشه بهترین بود و پیروز شد، اما من می خواهم که ما قهرمان بشویم. بازیکنان همین را می خواهند و مدیران تیم هم همین را می خواهند. با این حال این کار آسان نیست و تنها یک تیم می تواند قهرمان شود.
آرسنال : چک، مونرئال، مرتساکر، گابریل، بیرین، کازورلا، اوزیل، کوکلن، رمزی، والکات، سانچس
منچستریونایتد : دخیا، اسمالینگ، دارمیان، یانگ، کریک، بلیند، شواینی، ماتا، دیپای، رونی، مارسیال
آرسنال 3
منچستریونایتد 0
منچستریونایتد & اورتون
شنبه 25 ماه مهر
17:30
منچستریونایتد 3
اورتون 0
منچستریونایتد & زسکا مسکو
امشب 22:15
شبکه ورزش