زیرنویس چند مدل داره یکی دیگه دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط kaghazi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیرنویس چند مدل داره یکی دیگه دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط kaghazi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا زیرنویس دانلود کردم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا نمیشه من فصل اولش رو ببینم (sm50)
این نسخه رو من خودم دانلود کرده بودم اپیزود اولش رو زیرنویسش کاملاً هماهنگ بود ... ولی به حر حال میتونی تو km player با استفاده از دکمه های [ ] زیرنویس رو عقب و جلو کنی!نقل قول:
میشه از نحوه ی اون شات بگیری و توی تاپیک بذاری؟ (sm10)
از چی شات بگیرم؟ 2 تا دکمه ست دیگه میزنی زیرنویس عقب و جلو میشه! من ندارم km player از pot player استفاده میکنم خیلی از km بهتره!نقل قول:
قسمت هفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت 7 ریلیز psa اضافه شد...
زیرنویس قسمت پنجم حذف شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس قسمت هفتم