نقل قول:
نوشته اصلی توسط alipeskhal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب 3 تا دیگه رو میذارم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alipeskhal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب 3 تا دیگه رو میذارم ..
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت ریده س ..
مرسی سینجول جان ! مثل مجسمه رو دانلود کردم عالی بود کیفیتش مخصوصا وقتی با هندزفری گوش میدم (sm118)(sm10)
کیفیت را با سینجول تجربه کنید (sm50)
(sm59)
آلبومای درخواستی هم میذارم اگه میخواین پی ام بدین ..
مرسی آلبوم تگرگ میثم ابراهیمی اگ داشتین بزارین flac
سینجول جان دمت گرم(sm51) با این نرم افزار بزن این خیلی بهتر ریپ میزنه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
EZ CD ............... خودت میدونی کدومه قبلا گفتم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره بیا برو شیر تو بخور من با برنامه ها بزرگ شدم ..