فضای عرفانی که تو انجمن درست کردم رو خراب نکنید (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
فضای عرفانی که تو انجمن درست کردم رو خراب نکنید (sm181)
تو ایرانی بودنم که شکی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hichkasesteghlal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دین و مذهبم کاری ندارم
ولی انگار شما خارجی ها مثل ما نیستید....
فقط تو میبینی کسی از من اسم اپلیکیشن و بپرسه که من بگم؟؟
با یه سرچ ساده این برنامه پیدا میشه
و احتمالا همه میدونن
فقط شما چون خارجی هستین و حق کپی رایت دارید تو سایتا شما نبوده....
اگه منظورت اون برنامه هایی که با دیکشنری کار میکنه و سرعتش مثه پیرزناست اونا رو منم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نه عزیز من اون برنامه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من درباره هک مودم میگم
شاید یکی مثله خودمو هک کنم که سرعتش بالاترینه
و شاید یکی که سرعتش کمه....
به دیکشنری هم کاری نداره
به پیرزن و جوون هم ربطی نداره...
انیموس خیلی هکری هک کردن تلگرامو بگو اوخ همه بارانیا میگیم بهترین هکر ایرانی البته ب هاشور معروف نمیرسی(sm51)
منظور ایشونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هک تلگرامو بگو انیموس یاده ایلیانورتونو هاشورو سورنا بخیر(sm127)اصن انیموسو بیخی کسی هک تلگرامو بلده جز دزدین گوشی طرف هزینشم میدم اگ واقنی باشه بعد تست(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادول برا زنت چی پختی ناهار کدبانو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا تو عکس سولی رو گذاشتی رو آواتارت یعنی بلدی کره ای خوانندگی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حرفی از خوانندگی زدم؟خودت خودتو لو دادی اسمت چیه چون تو باران فقط ی چن نفر محدود میدونسن این کیه....برا اطلاعات عمومیت خوانندگی بلد نیسم ولی کره ای بلدم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انیموس بیو بنداز بینیم کی هسی؟عرفانی مهرانی مانی و... کی؟(sm51)