آهنگ جدید به زودی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید به زودی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق است امین جون(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
خدایااااا حالمون خیلی خراااابه ...
(sm127)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
آهنگ جدید امین حبیبی به نام چشماتو خیلی دوست دارم
دانلود با لینک مستقیم
ترانه ، آهنگ و تنظیم : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مسترینگ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن آهنگ:
بذار دستاتو تو دستام ، که من با تو خودم میشم
توی چشمام نگاه کن من ، چشماتو خیلی دوست دارم
نمیتونم من ار چشمات یه لحظه چشم بَردارم
•••
تو رو اینقدر دوسِت دارم که هیچکی حتی تو خوابم نمی بینهبرایِ من تمومِ تلخی های زندگی ، پیشِ تو شیرینهکنارِ تو فراموش می کنم دردامو ، یادم می ره درد دارمالهی دور اون چشمات بگردم که به دل اینجوری می شینه•••یه احساسی بهم می گه بهشتِ من تو این دنیاستو این دنیا که تو هستی ، برای من بهشت اینجاسواسه من عشق تویی و بَس ، منو تو عاشقم کردی
یه لحظه دور که می شی من ، می میرم تا تو برگردی
•••تو رو اینقدر دوسِت دارم که هیچکی حتی تو خوابم نمی بینه
برایِ من تمومِ تلخی های زندگی ، پیشِ تو شیرینه
کنارِ تو فراموش می کنم دردامو ، یادم می ره درد دارمالهی دور اون چشمات بگردم که به دل اینجوری می شینه
امین حبیبـی
(sm127)(sm88)
سلام دوستان. اين صداي دوم توي آهنگ چشاتو خيلي دوست دارم خوانندش كيه و كجايي ميخونه ؟