این کارشناسی نمیکنه فقط میگه ایران میبازه همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کارشناسی نمیکنه فقط میگه ایران میبازه همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن دشمن سر سخت قائمی هم هست(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کارشناس والیبال نیستم . 10 سال بسکتبال بازی کردم و رشته تخصصیم بسکتبالهنقل قول:
پیش بینی بنده :
ایران 3-0 استرالیا رو میبره
3-1 به لهستان میبازه
3-2 آرژانین رو میبره
3-2 به صربستان میبازه
قائمی (sm3)
ایران لهستانو لوله میکنه (sm118)
دانیال تحویل بگیر ، فقط من نیستم از قائمی بدم میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوی 60 هزار تماشاگر بازی کردن خیلی سخته (sm25) تو لیگ جهانی هم ایران وقتی رفت لهستان رید(sm25)
احسان بسکتبال چند ساله بازی میکنی؟؟؟
اون ریدن که عمدی بود (sm25) ولی این بازی رو مطمئنم ایران میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من نمیتونه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی میکردم ، چند سال پیش گذاشتم کنارنقل قول:
10 سال بازی کردم
تنها افتخارم هم اینه که یه بار جلو جابر روزبهانی بازی کردم (sm2)