(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm184)
به گوشه ي قفسم داغ از غمي که چرا
بهار روي نموده است و بوستان در پيش ... (sm50)
خو آدم ssd میگیره ویندوز بچپونه توش دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگیرم که آرشیو کنم ..
128 بگیری کمه چون میخوام 4 تا آهنگ توش باشه حداقل دانلودی چیزی میکنی ..
ولی 256 خیلی مناسبه ..
فیلم انفجار رو دیدین واوو ..
ببین جایی خبرشو نزدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر قضیه اون قاتل بود سارق بود چی بود اف بی ای به اپل گفته بود قفل ایفونش باز کن گفته بودن پزوتکل های شرکت بهمون اجازه نمیده
بعد مکافی پریده بود وسط به اف بی ای گفته بود خودم 3روزه قفل ایفونش براتون باز میکنم (sm120)
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نشه؟ اصلا ایشالله 2قلو (sm120)
یوسف از مصر سفر کرد و بدینجا آمد
گو به یعقوب که فرزند تو در خانه ی ماست ... (sm181)
شجریان بچه هاش براش خوندن ..