همین دیروز رو لب تاب دختر خالم نصبش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همین دیروز رو لب تاب دختر خالم نصبش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم نصب نشد نه کرک کار میکرد نه سریال (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کسی از دوستان مراسم بزرگداشت بهروز وثوقی که ازش تجلیل میکنن و هنرمندان زیادی هم توی اون مراسم حضور دارن با کیفیت خوب و به طور کامل نمیدونین از کجا میشه گیر آورد؟
خیلی ضروریه آقا امیر شما میدونی از کجا میتونم دانلود کنم؟(sm10)(sm10)
عشقت آتش بدل کس نزند تا دل ماست
کی به مسجد سزد آن شمع که بر خانه رواست ... (sm50)
نمی خـورد غـــم خمــار عاشقـان
که جام ما شکست و مست می رود ... (sm50)
بهرام نورایی با کیفیت flac . . . (sm118)
ایول امیر . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید تاج - برقص آ ... (sm50)
میلاد راستی بهت گفتم که آهنگ " موج خون " با صدای شجریان و پریسا اصلا منتشر نشده ! (sm74)
موقع اعتراض های سال 88 رو یه سری عکس از دوستان معترض میکس شده بود و چندتا شبکه پخشش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]