(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفریحم خانواده است
جدا از كتاب و فیلم كه معمولا همراه ماست و بخشی از كار ما هم به حساب میآید، موسیقی را هم خیلی دوست دارم و كارهای مهدی یراحی و محسن چاوشی را دوست دارم و گوش میدهم. اما مهمترین تفریح من وقت گذراندن با خانواده است. كار ما جوری است كه در زمان بیكاری هم حواشی كار وجود دارد و مشغول هستیم. بنابراین با خانواده بودن بزرگترین و مهمترین تفریح من است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این پست کوشان تنظیم جدید قطاره !
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دارسی وایسباخ...
؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جون چطوری داشم (sm51)
بگیر استراحت کن ! خستگی از تنت دربیاد (sm50)نقل قول: