هرشب داری اینجا میدی ..اسنادش موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرشب داری اینجا میدی ..اسنادش موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا سنگ پای قزوین پیش تو باید لنگ بندازه ....(sm2)باز چه مصرف کردی (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همینطوره ولی خوب فکر کنم سیاوش قمیشی قبل انقلاب کمتر از داریوش البوم داده و یه سری از کارای داریوش از نوار و حتی از این صفحه ها ریپ شده
با این حال مثلا البوم قاب شیشه ای قمیشی گوش کن خیلی کیفیتش پایینه و صدای اسپیکر باید تا اخر زیاد کنی تا شنیده شه به خصوص اهنگ رسواترین عاشق که خیلی دوست دارم این اهنگو هر چی گشتم ببینم کیفیت درست حسابی گیر میاد 320 هم گرفتم فرقی نکرد
با این حال همین کارای بی کیفیت به 98 درصد اهنگای مزخرف امروزی که تو بهترین استدیو ها و با بهترین کیفیت میان بیرون می ارزه
ولی خدایی حیفه همچین اهنگایی با کیفیت پایین باشه تو ارشیو . خیلی از فیلم ها و البوم های قدیمی خارجی حتی واسه صد سال پیش میبینی یهو کیفیت خوبشون میاد ولی نه فیلمای قدیمی ایرانی و نه البوما و اهنگای قدیمی ایرانی هیچ وقت این اتفاق واسشون نمیفته
آلبوم قاب شیشه ای که خیلی خوبه کیفیت ! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط troy123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد انجمن شدم . . . (sm81)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جاده ..2 پنجره ...مرداب...پل ...2 ماهی (sm50)
هادی از بابک " MusicVa " خبری نداری !؟ (sm54)
چند وقته نمیاد ! (sm172)
نه ! خدا کنه اتفاقی براش نیفتاده باشه ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm172)
راسی گوگوش مصاحبه کرده بود از همکاری و علاقه ش به سیاوش قمیشی گفته بود ..